Vragen

Veelgestelde vragen over De Bestelbusverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Bestelbusverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Je bestelbus(‘sen) is/zijn dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn bestelbus is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Je kunt je huidige verzekering per mail opzeggen. Neem hiervoor contact op met je huidige verzekeraar of tussenpersoon. Wij kunnen de opzegging ook voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier invullen en naar ons mailen.

Hoe lang duurt het voordat mijn aanvraag wordt geaccepteerd?
Acceptatie van de verzekering duurt uiterlijk 5 werkdagen. Echter, wanneer alle slotvragen met “nee” kunnen worden beantwoord dan is er voorlopige dekking. Lees hier meer over het complete acceptatiebeleid. 

Hoeveel premie betaal ik voor “De Bestelbusverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van een aantal dingen zoals het type auto, de waarde, het bouwjaar en de dekking. Je premie kun je hier makkelijk en snel berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Bestelbusverzekering”?
Doordat wij heel veel verschillende ondernemers verenigen kunnen wij een zeer scherpe premie bieden. Zo krijg je standaard 35% korting op de bruto premie en kunnen we je huidige kortingspercentage overnemen. Verder heeft onze polis heeft een uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Lees hier alle voorwaarden en lees meer over de dekking. 

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kan dat?
Op onze website kun je makkelijk en snel je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Geweldig dat ik als ZZP'er met 1 bedrijfsauto kan profiteren van deze korting.

T. de Winter

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via