Dekking Bestelbusverzekering

Je bestelbus verzekeren, maar met welke dekking?

Wanneer ben je goed verzekerd? Betaal je niet te veel premie? En worden bij een schade alle kosten vergoed?

Wanneer je De Bestelbusverzekering afsluit weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken. Wij verenigen ondernemers, waardoor je maar liefst altijd 35% korting krijgt op de bruto premie. Verder nemen we je huidige kortingspercentage over. Dat betekend altijd een scherpe premie

 

Soorten dekking

Je kunt zoals voor elke autoverzekering kiezen uit diverse dekkingen. De keuze hangt af van het soort en de waarde van de bestelbus en het risico wat je zelf wilt lopen indien er schade ontstaat.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De WA verzekering is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen. Deze verzekering vergoedt schade die je met je bestelbus aan een ander veroorzaakt.

Volledig Casco

De volledige casco dekking (ook wel allrisk dekking genoemd) is geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor bestelbussen tot 8 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De volledige casco dekking vergoedt schade aan de eigen auto door een aanrijding, brand, diefstal, storm, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en vele andere schadeoorzaken.

Beperkt Casco

De beperkt casco dekking is ook geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor bestelbussen van ca. 8 tot ca. 12 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De beperkt casco dekking vergoedt schades door brand, diefstal, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en sterretjes in het voorruit. Schades die je zelf veroorzaak aan je eigen bestelbus zijn hiermee niet verzekerd.

Schade Verzekering Inzittenden

Een Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) dekt schade van de bestuurder en eventuele inzittenden bij een ongeval tot een maximaal bedrag van €1.000.000,- voor alle inzittenden tezamen. Wij raden altijd aan een SVI af te sluiten, deze wordt daarom direct meegenomen in de offerte.

Twijfel je?

Twijfel je welke dekking het beste is om jouw bestelbus te verzekeren? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ideaal dat ik de premie zo makkelijk online kan berekenen. Toen ik zag hoeveel ik kon besparen heb ik de verzekering direct afgesloten voor mijn 5 bedrijfsauto's. Dit ging erg makkelijk dus ik ben erg tevreden.

K. de Vries

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via