Overstappen

Is je bestelauto op dit moment ergens anders verzekerd? Stap dan snel over en begin direct met besparen!

Overstappen kan eenvoudig en snel.

Bij het overstappen van je huidige verzekeraar naar “De Bestelbusverzekering” kunnen wij het overstappen voor je regelen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in en stuur hem ondertekend naar info@mkbverzekeringscollectief.nl dan regelen wij de rest. Zo weet je zeker dat je nooit dubbel verzekerd bent.

Zeg je liever zelf je huidige verzekering op? Informeer je huidige verzekeraar dan schriftelijk per wanneer je de verzekering op wilt zeggen. Je nieuwe verzekering moet in gaan op het moment dat je huidige verzekering is/wordt beëindigd. Houdt daar rekening mee bij het invullen van de aanvraag.

Wil je De Bestelbusverzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen. Nadat de verzekering één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met één maand opzegtermijn. Als de bestelauto verkocht is kun je de verzekering op elk moment beëindigen. Stuur ons dan een kopie van het vrijwaringsbewijs.

Heb je vragen over het overstappen naar De Bestelautoverzekering? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen?

Onze scherpe premie is voor veel ondernemers de reden om op te stappen. Maar dit is zeker niet de enige reden. Ben je benieuwd naar alle voordelen van De Bestelbusverzekering? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Geweldig dat ik als ZZP'er met 1 bedrijfsauto kan profiteren van deze korting.

T. de Winter

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via